Referenties

Het valt niet mee om je eigen kwaliteiten te omschrijven. Ik heb aan een paar mensen gevraagd dat voor mij te doen. Heb je ook met mij gewerkt? Dan hoor ik graag wat je van mij hebt gevonden. 

PETER LAAN, MANAGER QUALITY, SAFETY AND SUSTAINABILITY ERIKS

Ruud is een goede luisteraar en is in staat om in korte tijd de kernpunten boven water te halen. Daar gaat hij mee aan de slag. Hij vertelt niet wat je moet doen, maar laat je op een manier denken, zodat jezelf de oplossingen kunt invullen. Dat is de kracht van deze coach, die kan putten uit een geweldig stuk praktijkervaring met aansprekende voorbeelden. De coaching van Ruud heeft mij geholpen in mijn functioneren en het leveren van de goede bijdrage aan veranderprocessen binnen mijn organisatie. Ik dank Ruud voor de prettige en goede gesprekken.

Julien Boonen, Director Operations, Agro Energy (an Eneco Company)

Met Ruud heb ik de afgelopen 2 jaar diverse coachingsgesprekken gehad. Fijn vind ik dat Ruud iemand is die midden in het bedrijfsleven staat en kan putten uit rijke praktijkervaring. In onze gesprekken weet Ruud nieuwe inzichten te geven en leert je nadenken uit een ander perspectief. De kracht van Ruud is hij jezelf aan het werk zet en jezelf op natuurlijk manier tot nieuwe inzichten laat komen.

Ruud heeft ons directieteam diverse malen begeleid. Hij heeft een waanzinnig gevoel van “wat er juist niet gezegd wordt” en weet snel “de vis op tafel” te krijgen. Soms confronterend, soms ondersteunend, maar altijd vanuit een diepe betrokkenheid heeft hij ons team elke sessie weer beter blijvend laten presteren. Een man die blijft inspireren!

Jan Bruggenthijs, CEO Cifgroup

I have known Ruud for many years now. He is an enthusiastic coach/trainer who is able to bring the in depth out of people. He makes people think about their behavior and role in the company, focussing them to become more effective in their business position and penal life. He reaches these results best in teams and one to one counseling.

Juliette Bouman, Directeur Bouman HR management

“Ruud is een van mijn inspiratoren en leermeesters geweest in mijn eigen professionele ontwikkeling. In twee verschillende omgevingen heb ik met Ruud mogen samenwerken. Ruud is een authentieke persoonlijkheid, die dicht bij zichzelf blijft en zichzelf open durft te stellen. Creatief in de vorm en met een sterke verbondenheid vanuit zijn eigen business en management ervaring brengt hij visie en inhoud mee.”

Michiel Klønhammer, Directeur Maximonster

Ruud Wilgenkamp heeft mij gedurende diverse fasen van mijn zakelijke carrière bijgestaan.  Ruud is een stevige gesprekspartner waar je echt wat aan hebt. Zelfs als gaat het soms om moeilijke onderwerpen doet hij dat als een bijna persoonlijke vriend en geeft je de motivatie om de lat hoger te leggen of juist bij te sturen om risico’s te voorkomen.

Frits Dekker, dga Bureau Dekker

Ik ben een ‘wiskundig psycholoog’ zoals Ruud zegt. Maar ik ben vooral iemand die heel goed ‘steelt’. En ik heb zoveel ‘lesmateriaal, trainingsmateriaal’ maar vooral ideeën en gedachten aan hem te danken dat ik rustig durf te stellen dat R.J.W. een wandelend voorbeeld is voor ‘hoe het ook kan’. Met anderen woorden het gaat in dit bestaan om ‘leren’. En zo denk ik er ook over en treffen we elkaar elke keer weer.  Zie ook deze uitgebreide versie.

Jan den Hartog, corporate HR Director Royal Boskalis Westminster

Ruud is a great guy to work with. Ruud is a strategic and analytical thinker. He combines these competences with a hands on and can do mentality. He is a loyal and honest people’s man with excellent social skills. When the going gets tough you want somebody like him in your team!

Eric van der Hammen, commercial director Hampel

“Ruud is a passionate Industry Manager who can lead a team to elevated performance levels.
He has an open mind to broadening his perspective through learning new approaches on the way and doesn’t hesitate to challenge institutionalized complacency.”