Op de rails

In september schreef ik over angst en bangheid en het onderscheid daartussen. Ik schreef ook over het onderzoek dat Bureau Dekker en ik aan het doen zijn om de symptomen en effecten daarvan scherper te krijgen. Inmiddels zijn we ook zover dat we op basis van die input een laagdrempelig programma aan het opstellen zijn om te kijken of we mensen kunnen helpen die in deze pandemie mentaal zijn ontspoord, weer op de rails te krijgen.

Onze plannen worden steeds concreter en we zijn bezig met het organiseren van try-outs om te kijken of het programma aanslaat en vooral ook of het werkt. We zijn niet over 1 dag ijs gegaan en hebben intensieve gesprekken gevoerd met mensen en hun ervaringen, bij zichzelf en in hun omgeving. De try-outs houden we voor verschillende doelgroepen; een panel met deskundigen, een panel ondernemers en groepen met mensen die baat kunnen hebben bij het programma.

Ons belangrijkste doel is dat mensen zelf weer het stuur in handen willen en kunnen nemen en voldoende instrumenten tot hun beschikking hebben zodat ze bij een volgende crisis of dip in hoge mate zelf redzaam zijn.

Heb je interesse, laat dan een bericht achter en we nemen snel contact met je op.